Svensk Industrivalidering

En sammanhållen nationell struktur för validering och certifiering som kompetenssäkrar produktionen. Legitimerat och förankrat i hela industrin.

En sammanhållen nationell struktur för validering och certifiering som kompetenssäkrar produktionen. Legitimerat och förankrat i hela industrin.

Image is not available

Svensk industrivalidering – förankrat i hela industrin

Industrins parter och fristående branschorganisationer har tillsammans utvecklat Svensk industrivalidering som är ett skyddat varumärke för ett sammanhållet och kvalitetssäkrat system för validering och certifiering av industrins olika bas- och yrkeskompetenser.

Branschgemensamt
I baskonceptet har huvudmännen samlats kring ett sätt att identifiera och beskriva kompetens som är grundläggande, kritisk och kvalificerande för industrins medarbetare. Baskonceptet validerar kompetens som är gemensam för dagens industriarbete oavsett inom vilken del av industrin en arbetar.

Branschspecifikt
Branschspecifik validering säkerställer sådan kompetens som är specifik för de olika branschernas yrkesroller och arbetsinnehåll. De olika valideringsmodeller som finns ägs, förvaltas och utvecklas av respektive huvudman. Svensk industrivalidering fungerar även som kvalitetsmärkning för branschspecifik validering.

Industriteknik BAS omfattar grundläggande kompetens för arbete inom industrin oavsett arbetsuppgifter och bransch.

Läs mer >>

Automation BAS omfattar grundläggande kompetens för maskin- och processoperatörer som hanterar automatiska system och applikationer i sitt dagliga arbete.

Läs mer >>

Underhåll BAS omfattar grundläggande kompetens för produktionspersonal som har ett utökat underhållsansvar i sitt arbete med olika typer av produktionsutrustning.

Läs mer >>

VERIFIERA KOMPETENSBEVIS

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com