Slider

Om oss

Svensk industrivalideringtm är ett nationellt system för validering av kompetenser som är kritiska för en hållbar och konkurrenskraftig produktion av varor och industrinära tjänster. Huvudmän för systemet är ett konsortium av industrins parter och av dessa erkända nationella branschorganisationer. Genom ett samverkans- och driftsavtal ansvarar konsortiet för att säkerställa kvalitet och relevans i systemet samt för att vidareutveckla det i en takt som möter industrins behov. Ett viktigt arbete för konsortiet är också att arbeta för en ökad användning av branschvalidering bland medlemmar och andra intressenter.

Det löpande arbetet med förvaltning och utveckling av systemet ansvarar konsortiet styrgrupp och av denna särskilt utsedda arbetsgrupper för.

Henrik Smedmark
TMF

Kenneth Edvardsson
GS facket

Per Nayström
Svenska Gjuteriföreningen

Mathias Lundin
Svetskommissionen

Greta Hjortzberg
IKEM – Innovations- och kemiindustrierna

Joel Andersson
Livsmedelsföretagen

Fredrik Gunnarsson
Industriarbetsgivarna

Ingegerd Green
Svenska Skärteknikföreningen

Torgny Martinsson
Teknikföretagen

Natasa Stojkovic
Livsmedelsindustriarbetarförbundet

Josefin Larsson proj.ägare
IF Metall

Torsten Ekström
Riksorganisationen Svenskt Underhåll

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com