Slide 1

Svensk industrivalidering

Kompetensförsörjning för en hållbar och konkurrenskraftig industri

Slide 1

Kompetensförsörjning
för framtiden

Branschvalidering hjälper ditt företag att matcha industrins kompetenskrav

Slide 1

Framstegs
programmet

Strategisk kompetensförsörjning för svenska industriföretag

previous arrow
next arrow

INBJUDAN TILL UTBILDNING FÖR GRUNDLÄGGANDE TESTLEDARBEHÖRIGHET, SVENSK INDUSTRIVALIDERING

Denna utbildning är obligatorisk och öppen för blivande testledare kopplade till ett ackrediterat testcenter.

Läs mer och anmälan

Projekt och insatser

Via Svensk industrivalidering får arbetsgivare, medarbetare och utbildare information om aktuella projekt och insatser. Insatserna skiljer sig åt för att passa olika målgrupper – men målsättningen är alltid densamma – en kompetenssäkrad produktion i Sverige.

Svensk industrivalidering – förankrat i hela industrin

Industrins parter och fristående branschorganisationer har tillsammans utvecklat Svensk industrivalidering som är ett skyddat varumärke för ett sammanhållet och kvalitetssäkrat system för validering och certifiering av industrins olika bas- och yrkeskompetenser.

Branschgemensamt

I baskonceptet har huvudmännen samlats kring ett sätt att identifiera och beskriva kompetens som är grundläggande, kritisk och kvalificerande för industrins medarbetare. Baskonceptet validerar kompetens som är gemensam för dagens industriarbete oavsett inom vilken del av industrin en arbetar.

Industriteknik BAS omfattar grundläggande kompetens för arbete inom industrin oavsett arbetsuppgifter och bransch.

Automation BAS omfattar grundläggande kompetens för maskin- och processoperatörer som hanterar automatiska system och applikationer i sitt dagliga arbete.

Underhåll BAS omfattar grundläggande kompetens för produktionspersonal som har ett utökat underhållsansvar i sitt arbete med olika typer av produktionsutrustning.

VERIFIERA KOMPETENSBEVIS

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com